Ons Menu

Deze periode kunt u de (meeste) gerechten van onze reguliere menukaart afhalen met korting. Onze gerechten worden uiteraard lekker vers voor u bereid. De menukaart vindt u hier onder. Bezorging in de buurt kan in overleg.
TIP: wilt u in uw auto op onze ruime parkeerplaats eten? Dan serveren wij de maaltijd desgewenst op een bord, dat eet wat lekkerder!

Voor speciale gelegenheden kunnen we ook ons BAT bij u thuis bezorgen. U krijgt dit geserveerd in onze schaaltjes, die we dan vast wel weer van u terug krijgen. Een BAT bij u thuis kost 20,00. Wilt u hier een lekker DessertBAT bij, dan is de prijs 25,00 per persoon.

Ook kunt u bij ons een Lunchtas bestellen. Deze hebben we in 3 variaties: Vlees/Vis/Vega. Deze vind u op onze Home pagina. En natuurlijk willen we ook best wat combineren of aanpassen, zo zijn we dat gewend! De Lunchtas kost 12,50 per stuk.

En dat is nog niet alles! Wat dacht u van een High Tea bij u thuis? Deze bestaat uit diverse hartige sandwiches en wrapjes, aangevuld met lekkere zoetigheden. Uiteraard is alles huisgemaakt. Belt u even voor meer informatie?

Hopelijk kunnen wij weer op jullie steun rekenen!

Hieronder ons reguliere menu. Deze is op dit moment NIET geldig, maar de meeste gerechten staan op ons AFHAALMENU.

Onze kaart is uitgebreid, er zit vast wel iets voor u bij!
U kunt op de naam klikken (Lunch etc.) dan verschijnt het menu op de pagina. Uiteraard kunt u dan ook weer terug. U kunt het bestand ook downloaden, dan klikt u op de download knop.