BAT / BBQ

BAT

Een BAT… Wat is dat???
Ons BAT staat voor Buffet Aan Tafel. 

En dat is een ontdekkingsreis op culinair gebied. Bij een BAT komen er allerlei heerlijke huisgemaakte hapjes op uw eigen tafel. Zo is er voor elk wat wils, want uw tafel komt helemaal vol te staan met vele soorten warme en koude gerechtjes. Het is een bijzonder gezellige manier van dineren.  

Bij de inhoud van een BAT kunt u denken aan: Vooraf een klein hapje. Daarna satéetjes, witvis, groente-biertaartje, gevulde champignons, ossenhaas spiesje, kipschnitzeltjes en nog veel meer! Dit alles wordt aangevuld met verse frietjes en diverse salades. Wilt u een luxer BAT, bijvoorbeeld aangevuld met grote garnalen of iets anders? Dat kan, tegen een meerprijs.

Wij vragen u om uw BAT minimaal 1 dag van tevoren te reserveren omdat dit veel voorbereidingstijd vergt.
 

BBQ

Zin in een feestje? Of een etentje met het bedrijf?
Denkt u dan eens aan een BBQ bij ons. Onze BBQ is méér dan alleen maar stukken vlees… tenzij u dat wilt natuurlijk! Bij onze BBQ serveren wij de lekkerste hapjes,, zoals pulled pork in een wrapje of mini-pita, maiskolfjes, verse frietjes in puntzakjes… 
Ook is het mogelijk om te genieten van een vegetarische of veganistische BBQ. De chef-kok heeft dan bijzonder smakelijke gerechtjes  in petto!
De BBQ wordt gehouden op het achterterras. Ook in de winter wordt hier trouwens gegrild en gebakken, voor de speciale WinterBBQ.

Omdat onze BBQ’s aangepast worden aan de wensen (voor zowel smaak als prijs) van onze gasten, kunt u het beste even bellen over uw prijs.