EETHUIS   de Stoeterij


WelkomMaandschotelBATPrijzenContact en route
 

Singeltjesavond

Houdt u ook zo van die "goede oude muziek" uit vervlogen jaren?

Dan moet u zeker een keer één van onze super gezellige singeltjesavonden bijwonen! Eén keer per maand houden wij een singeltjesavond op een vrijdag. Op zo'n avond worden er allerlei oude plaatjes gedraaid uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. En het leuke is: tegenwoordig ook aangevuld met een klein beetje nieuw vinyl! Natuurlijk mag u verzoekjes doen of zelfs uw eigen vinyl plaatjes meenemen om die nog eens een keer te horen! De DJ bekijkt welke plaatjes er in het repertoire van die avond passen.
De sfeer op zo'n Singeltjesavond is werkelijk uniek te noemen. Vaak houden we ook een kleine POPQUIZ, puur voor de lol. Test uw kennis (een heel klein beetje) of zing lekker mee!
Vanaf 18.00 uur liggen de singeltjes er op, maar uiteraard mag u ook eerder komen voor een aperitiefje of voor het diner.
U kunt hier lezen wanneer de Singeltjesavonden zijn.
En vergeet u alstublieft niet te reserveren, want deze avonden zitten meestal helemaal vol!

Geeft u een besloten feest en wilt u iets heel speciaals? Dan kan de DJ speciaal voor jullie plaatjes komen draaien. Enorm leuk en weer eens iets heel anders. Ook daarbij kunnen we een POPQUIZ houden. Dan zit de sfeer er meteen in!
Dit kan ook georganiseerd worden in de serre, bijvoorbeeld bij jullie BBQ.

In de "lichte" maanden houden wij geen Singeltjesavonden, na elke zomer gaan we weer beginnen in oktober.
Hou de website in de gaten of lees het in ons STOETnieuws.

        De eerste Singeltjesavond is bekend!    VRIJDAG 5 OKTOBER gaan we van start!!!              Hou deze website in de gaten voor verdere data.....

Contactgegevens

Telefoon
033 4633175
Fax
033 4658312
Adres
Amersfoortsestraat 91a, 3769 AH Soesterberg
E-mail
Algemene informatie:  info@eethuisdestoeterij.nl
 

Laatst bijgewerkt: 12 september 2018